Топлински пумпи воздух/вода

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит со бојлер 180л COMPACT 16,7kW
Сплит верзија (NIMBUS COMPACT S NET) Греење, ладење и топла санитарна вода во домот; Компактна..
381.500 ден.
без ДДВ: 323.305 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит NIMBUS PLUS 16,7kW
Сплит верзија (NIMBUS PLUS S NET) Греење и ладење; За разлика од моделите COMPACT и FLEX, NIMBUS..
309.000 ден.
без ДДВ: 261.864 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит NIMBUS POCKET 16,7kW
NIMBUS POCKET M е новата моноблок пумпа воздух/вода на ARISTON, која гарантира максимална едноставно..
270.000 ден.
без ДДВ: 228.814 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит NIMBUS POCKET 11kW
NIMBUS POCKET M е новата моноблок пумпа воздух/вода на ARISTON, која гарантира максимална едноставно..
182.000 ден.
без ДДВ: 154.237 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит со бојлер 180л COMPACT 11kW
Сплит верзија (NIMBUS COMPACT S NET) Греење, ладење и топла санитарна вода во домот; Компактна..
283.000 ден.
без ДДВ: 239.831 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит NIMBUS PLUS 11kW
Сплит верзија (NIMBUS PLUS S NET) Греење и ладење; За разлика од моделите COMPACT и FLEX, NIMBUS..
219.000 ден.
без ДДВ: 185.593 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2022.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка