Котли и камини

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
KOTЕЛ НА ПЕЛЕТИ SM  ECO 70kW
Грејна квадратура - 600м2 Капацитет на резервоар - 205kg Потрошувачка - 7,8-14,2kg/h Ф120mm..
202.670 ден.
без ДДВ: 193.019 ден.
KOTЕЛ НА ПЕЛЕТИ SM  ECO 50kW
Грејна квадратура - 500м2 Капацитет на резервоар - 170kg Потрошувачка - 6,8-10,7kg/h Ф120mm..
147.720 ден.
без ДДВ: 140.686 ден.
KOTЕЛ НА ПЕЛЕТИ SM  ECO 35kW
Грејна квадратура - 300м2 Капацитет на резервоар - 130kg Потрошувачка - 2,9-7,1kg/h Ф80mm ..
128.870 ден.
без ДДВ: 122.733 ден.
Котел на пелет SM ECO BAUGER 33kW
Предности:         *Дизајн ..
125.790 ден.
без ДДВ: 106.602 ден.
Котел на пелет SM ECO BAUGER 25kW
Предности:         *Дизајн ..
119.750 ден.
без ДДВ: 101.483 ден.
Котел на пелети 40kW ALASKA DIECOTEC
Максимален волумен што може да загрева 350м2 Потрошувачка на електрична енергија 160-380w Дија..
151.200 ден.
без ДДВ: 128.136 ден.
Котел на цврсто гориво 50kW BAUGER
Челичните котли на цврсто гориво  BAUGER се наменети за загревање станбени и деловни згради, ка..
84.650 ден.
без ДДВ: 71.737 ден.
Котел на цврсто гориво 40kW BAUGER
Челичните котли на цврсто гориво  BAUGER се наменети за загревање станбени и деловни згради, ка..
77.000 ден.
без ДДВ: 65.254 ден.
Котел на цврсто гориво 35 kW BAUGER
Челичните котли на цврсто гориво  BAUGER се наменети за загревање станбени и деловни згради, ка..
69.900 ден.
без ДДВ: 59.237 ден.
Котел на цврсто гориво 30kW BAUGER
Челичните котли на цврсто гориво  BAUGER се наменети за загревање станбени и деловни згради, ка..
66.800 ден.
без ДДВ: 56.610 ден.
Bauger Дувалка на пелети 12kW
Грејна квадратура (m2) 60 Капацитет на резервоар (kg) ..
53.040 ден.
без ДДВ: 50.514 ден.
Bauger Дувалка на пелети 10kW
Грејна квадратура (m2) 50 ..
51.530 ден.
без ДДВ: 49.076 ден.
Bauger Камин на пелети 25kW
Капацитет на вода (L) 42 Грејна квадратура (m2) 16..
109.160 ден.
без ДДВ: 103.962 ден.
Bauger Камин на пелети 20kW
Капацитет на вода (L) 36 Грејна квадратура (m2) 12..
95.480 ден.
без ДДВ: 90.933 ден.
Bauger Камин на пелети 15kW
Капацитет на вода (L) 30 Грејна квадратура (m2) 10..
95.480 ден.
без ДДВ: 90.933 ден.
ALBA 13kW дувалка на пелети
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 110м2 Потрошувачка на електр..
58.640 ден.
без ДДВ: 55.848 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2022.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка