Начин на плаќање

Термо Систем ви овозможува да го платите одбраниот производ со:

• со платежните картички VISA, MasterCard и Maestro од било која банка во Р. Македонија преку CaSys International картичниот систем
• во готово (при испораката на нарачката)
• вирманско плаќање со општа уплатница или со интернет банкарство

Плаќање при испорака на нарачката:
Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово. Во случај да примачот не е во состојба да ја прими пратката на наведената адресата, курирот е должен да остави известување за пратката.


Вирманско плаќање со општа уплатница или со интернет банкарство:
Кога вашиот избор на плаќање е преку интернет банкарство, на вашата еmail адреса ќе добиете фактура со сите потребни информации за плаќањето, вклучувајќи го и бројот на сметката на која што треба да се уплати сумата од нарачката. 
Потоа можете да ја извршите уплатата преку интернет банкарството доделено од вашата банка или на редовниот начинот со уплатница во најблиската банка или пошта. 
По приемот на уплатата, ние ќе ви ги испратиме нарачаните производи на наведената адресата за испорака.


За платените нарачки ви нудиме и можност за лично подигнување во нашиот дистрибутивен магацин во Скопје:

Адреса: Никола Парапунов 1/1-13 Карпош 4 - Скопје, Македонија

Можност за купување на РАТИ!!! 

Согласно со вашата картичка која ја користите и на која имате интерен договор на рати со вашата банка.

 

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2024.