DemirDöküm

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Demrad панелен радијатор 600 х 1000
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
4.220 ден.
без ДДВ: 3.576 ден.
Demrad панелен радијатор 600 х 1200
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
4.920 ден.
без ДДВ: 4.169 ден.
Demrad панелен радијатор 600 х 1400
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
5.720 ден.
без ДДВ: 4.847 ден.
Demrad панелен радијатор 600 х 1600
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
6.470 ден.
без ДДВ: 5.483 ден.
Demrad панелен радијатор 600 х 1800
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
7.050 ден.
без ДДВ: 5.975 ден.
Demrad панелен радијатор 600 х 2000
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
7.730 ден.
без ДДВ: 6.551 ден.
Demrad панелен радијатор 600 х 400
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
2.130 ден.
без ДДВ: 1.805 ден.
Demrad панелен радијатор вентил тип 600 x 1400
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
6.700 ден.
без ДДВ: 5.678 ден.
Demrad панелен радијатор вентил тип 600 x 1800
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
8.030 ден.
без ДДВ: 6.805 ден.
Demrad панелен радијатор вентил тип 600 x 2000
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
8.710 ден.
без ДДВ: 7.381 ден.
Demrad панелен радијатор вентил тип 600 x 400
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
3.110 ден.
без ДДВ: 2.636 ден.
Demrad панелен радијатор вентил тип 600 x 600
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
3.790 ден.
без ДДВ: 3.212 ден.
Demrad панелен радијатор вентил тип 600 x 800
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
4.470 ден.
без ДДВ: 3.788 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Никола Парапунов 1/1-13 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка