DAIKIN

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-10%
Клима инвертер Daikin Sensira FTXC/C 3,5 kW NEW
Дискретен и стилски панел кој лесно се вклопува во ѕидот и одговара на секој декор на ентериерот ..
47.250 ден.52.500 ден.
без ДДВ: 40.042 ден.
Врз основа на 3 оценки.
-10%
Клима инвертер Daikin Sensira FTXC/C 5 kW NEW
Дискретен и стилски панел кој лесно се вклопува во ѕидот и одговара на секој декор на ентериерот ..
70.110 ден.77.900 ден.
без ДДВ: 59.415 ден.
-10%
Клима инвертер Daikin Sensira FTXC/C 6 kW NEW
Дискретен и стилски панел кој лесно се вклопува во ѕидот и одговара на секој декор на ентериерот ..
82.710 ден.91.900 ден.
без ДДВ: 70.093 ден.
-10%
Клима инвертер Daikin Sensira FTXF-D 3,5 kW
Високоѕидна клима со рамен преден панел кој лесно се вклопува во секој ентериер и е едноставен за..
53.010 ден.58.900 ден.
без ДДВ: 44.924 ден.
-10%
Клима инвертер Daikin Sensira FTXF-D 5,0 kW
Високоѕидна клима со рамен преден панел кој лесно се вклопува во секој ентериер и е едноставен за..
73.710 ден.81.900 ден.
без ДДВ: 62.466 ден.
-10%
Клима инвертер Daikin Sensira FTXF-D 6,0 kW
Високоѕидна клима со рамен преден панел кој лесно се вклопува во секој ентериер и е едноставен за..
88.650 ден.98.500 ден.
без ДДВ: 75.127 ден.
ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ DAIKIN – MC70L
Силно и моќно прочистување на воздухот со DAIKIN FLASH STREAMER технологијата – сп..
29.500 ден.
без ДДВ: 25.000 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2023.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка