BURNIT

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Burnit WB Котли на дрва 20 kW
Технички карактеристики: Капацитет на греење - 20 kW Висина - 1145mm/ Ширина - 464mm/ Д..
36.400 MKD
без ДДВ: 30.847 MKD
BURNIT Камин на пелети 13 kW Бела боја - централно греење
Номинален капацитет на греење - 13 kW Моќ на загревање на вода - 11 kW Капацитет на резе..
61.000 MKD
без ДДВ: 58.095 MKD
BURNIT Камин на пелети 13 kW Бордо боја - централно греење
Номинален капацитет на греење - 13 kW Моќ на загревање на вода - 11 kW Капацитет на резе..
61.000 MKD
без ДДВ: 58.095 MKD
BURNIT Камин на пелети 13 kW Црна боја - централно греење
Номинален капацитет на греење - 13 kW Моќ на загревање на вода - 11 kW Капацитет на резе..
61.000 MKD
без ДДВ: 58.095 MKD
BURNIT Камин на пелети 18 kW Бела боја - централно греење
Номинален капацитет на греење - 18 kW Моќ на загревање на вода - 15,5 kW Капацитет на ре..
67.900 MKD
без ДДВ: 64.667 MKD
BURNIT Камин на пелети 18 kW Бордо боја - централно греење
Номинален капацитет на греење - 18 kW Моќ на загревање на вода - 15,5 kW Капацитет ..
67.900 MKD
без ДДВ: 64.667 MKD
BURNIT Камин на пелети 18 kW Црна боја - централно греење
Номинален капацитет на греење - 18 kW Моќ на загревање на вода - 15,5 kW Капацитет на ре..
67.900 MKD
без ДДВ: 64.667 MKD
BURNIT Камин на пелети 25 kW Бела боја - централно греење
Номинален капацитет на греење - 25 kW Моќ на загревање на вода - 21,5 kW Капацитет на ре..
69.900 MKD
без ДДВ: 66.571 MKD
BURNIT Камин на пелети 25 kW Бордо боја - централно греење
Номинален капацитет на греење - 25 kW Моќ на загревање на вода - 21,5 kW Капацитет на ре..
69.900 MKD
без ДДВ: 66.571 MKD
BURNIT Камин на пелети 25 kW Црна боја - централно греење
Номинален капацитет на греење - 25 kW Моќ на загревање на вода - 21,5 kW Капацитет на ре..
69.900 MKD
без ДДВ: 66.571 MKD
BURNIT Сет на пелет PELL ECO 35 со WB Котел
Карактеристики за WB 35 Котел Обезбеден со комора за согорување и метална решетка Високо ефи..
90.000 MKD
без ДДВ: 85.714 MKD
BURNIT Сет на пелет PELL ECO 40 со WB Котел
Карактеристики за WB 40 Котел Обезбеден со комора за согорување и метална решетка Високо ефи..
94.700 MKD
без ДДВ: 90.190 MKD
BURNIT Сет на пелет PELL ECO 45 со WB Котел
Карактеристики за WB 45 Котел Обезбеден со комора за согорување и метална решетка Висок..
107.700 MKD
без ДДВ: 102.571 MKD
BURNIT Сет на пелет PELL ECO 50 со WB Котел
Карактеристики за WB 50 Котел Обезбеден со комора за согорување и метална решетка Високо ефи..
110.800 MKD
без ДДВ: 105.524 MKD
Бренер на пелети PELL ECO 35 kW
BURNIT PELL ECO 35 Просечна потрошувачка на струја ~ 400 W Напојување  230 AC/50 H..
36.200 MKD
без ДДВ: 34.476 MKD
Бренер на пелети PELL ECO 55 kW
BURNIT PELL ECO 55 Просечна потрошувачка на струја ~ 400 W Напојување  230 AC/50 H..
49.700 MKD
без ДДВ: 47.333 MKD

За нас

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 год. во Скопје како фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација. Читај повеќе..

 

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ © 2019.