Водовод

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Хидрофорна пумпа HWJ
Комплетен, подготвен за приклучување на систем за водоснабдување, наводнување и прскање од бунари и ..
13.730 MKD
без ДДВ: 11.636 MKD
BOSCH Бојлер 1000 T/100 L
Електричен греач - 2000W Челичен бојлер , заштита - Стакло-керамика Изолација - 18mm Работе..
7.090 MKD
без ДДВ: 6.008 MKD
BOSCH Бојлер 1000 T/80 L
Електричен греач - 2000W Челичен бојлер , заштита - Стакло-керамика Изолација - 18mm Р..
6.340 MKD
без ДДВ: 5.373 MKD
BOSCH Комбиниран бојлер 150L со лев приклучок
Електричен грејач - 2000 W Челичен бојлер, заштика - стакло- керамика Изолација - 18mm Јачи..
12.900 MKD
без ДДВ: 10.932 MKD
BOSCH Комбиниран бојлер 100L со лев приклучок
Електричен грејач - 2000 W Челичен бојлер, заштика - стакло- керамика Изолација - 18mm Јачи..
10.370 MKD
без ДДВ: 8.788 MKD
BOSCH Комбиниран бојлер 80L со лев приклучок
Електричен грејач - 2000 W Челичен бојлер, заштика - стакло- керамика Изолација - 18mm Јачи..
8.500 MKD
без ДДВ: 7.203 MKD

За нас

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 год. во Скопје како фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација. Читај повеќе..

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2020.