Водовод

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Бунарска потопна пумпа TWU 4" - 0,75 kW
Примена За водоснабдување од бушотини и цистерни За водоснабдување, наводнување со вештачки ..
22.200 MKD
без ДДВ: 18.814 MKD
BOSCH Комбиниран бојлер 150L со десен приклучок
Електричен грејач - 2000 W Челичен бојлер, заштика - стакло- керамика Изолација - 18mm Јачи..
12.900 MKD
без ДДВ: 10.932 MKD
BOSCH Комбиниран бојлер 80L со десен приклучок
Електричен грејач - 2000 W Челичен бојлер, заштика - стакло- керамика Изолација - 18mm Јачи..
8.500 MKD
без ДДВ: 7.203 MKD
BOSCH Комбиниран бојлер 100L со десен приклучок
Електричен грејач - 2000 W Челичен бојлер, заштика - стакло- керамика Изолација - 18mm Јачи..
10.370 MKD
без ДДВ: 8.788 MKD
BOSCH електронски проточен бојлер (монофазен)
Монофазен Моќност 6 kW Работен притисок: 0,25 бар Капацитет на загревање плус 30°С од влезн..
8.999 MKD
без ДДВ: 7.626 MKD
BOSCH Проточен бојлер 24/27 kW
Трофазен Моќност 24/27 kW Работен притисок: 0.25bari Регулирање на температурата Бро..
17.999 MKD
без ДДВ: 15.253 MKD
BOSCH Проточен бојлер 21/24 kW
Трофазен Моќност 21/24 kW Работен притисок: 0.25bari Регулирање на температурата Бро..
16.999 MKD
без ДДВ: 14.406 MKD
BOSCH Електронски проточен бојлер 21/24 kW
Трофазен Моќност 21/24 kW Работен притисок: 0.25bari Капацитет на топла вода во минута..
19.990 MKD
без ДДВ: 16.941 MKD
WILO Циркулациона пумпа за санитарна вода, рециркулација
Технички податоци Температура на транспортиран медиум: Вода за пиење макс. +95 °C Приклучува..
6.541 MKD
без ДДВ: 5.543 MKD

За нас

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 год. во Скопје како фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација. Читај повеќе..

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2020.