Мултисплит

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
ALYS R32 5kW Внатрешна единица за мултисплит
Коефициент на сезонска енергетска ефикасност (SEER) 7,1 Сезонски коефициент на перформанси (SCOP)..
23.800 ден.
без ДДВ: 20.169 ден.
ALYS R32 3,5kW Внатрешна единица за мултисплит
 Коефициент на сезонска енергетска ефикасност (SEER) 6,1 Сезонски коефициент на перформанси (SC..
10.800 ден.
без ДДВ: 9.153 ден.
Мултисплит ARISTON PENTA
Модел TRIAL Може да се комбинира со пет внатрешни единици  Повеќе на следниот линк  ..
123.000 ден.
без ДДВ: 104.237 ден.
Мултисплит ARISTON QUAD
Модел TRIAL Може да се комбинира со четри внатрешни единици  Повеќе на следниот линк&nb..
91.000 ден.
без ДДВ: 77.119 ден.
Мултисплит ARISTON TRIAL
Модел TRIAL Може да се комбинира со три внатрешни единици  Повеќе на следниот линк ..
72.000 ден.
без ДДВ: 61.017 ден.
Мултисплит ARISTON DUAL
Модел DUAL Може да се комбинира со две внатрешни единици  Повеќе на следниот линк  Г..
47.000 ден.
без ДДВ: 39.831 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2023.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка