Алумпласт и фитинг

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Алумпласт Ф26
Дијаметар - Ø26 Дебелина - 2мм Материјал - ПАКС - Алуминиум - ПАКС ..
149 MKD
без ДДВ: 126 MKD
Алумпласт Ф20
Дијаметар - Ø20 Дебелина - 2мм Материјал - ПАКС - Алуминиум - ПАКС ..
76 MKD
без ДДВ: 64 MKD
Алумпласт со изолација Ф26
Дијаметар - Ø26 Дебелина - 2мм Материјал - ПАКС - Алуминиум - ПАКС Изолација - заштитн..
195 MKD
без ДДВ: 165 MKD
Алумпласт со изолација Ф20
Дијаметар - Ø20 Дебелина - 2мм Материјал - ПАКС - Алуминиум - ПАКС Изолација - заштитн..
100 MKD
без ДДВ: 85 MKD
Алумпласт со изолација Ф16
Дијаметар - Ø16 Дебелина - 2мм Материјал - ПАКС - Алуминиум - ПАКС Изолација - заштитн..
73 MKD
без ДДВ: 62 MKD
Алумпласт Ф16
Дијаметар - Ø16 Дебелина - 2мм Материјал - ПАКС - Алуминиум - ПАКС   ..
43 MKD
без ДДВ: 36 MKD

За нас

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 год. во Скопје како фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација. Читај повеќе..

 

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ © 2019.