Котли на пелети

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-20%
BURNIT Pell Easy 35 kW котел на пелети
Еколошки и високо ефикасен котел на пелети за греење на мали и средни простории. Дизајниран е за..
99.999 MKD125.000 MKD
без ДДВ: 95.237 MKD
BURNIT Сет на пелет PELL ECO 50 со WB Котел
Карактеристики за WB 50 Котел Обезбеден со комора за согорување и метална решетка Високо ефи..
110.800 MKD
без ДДВ: 105.524 MKD
BURNIT Сет на пелет PELL ECO 45 со WB Котел
Карактеристики за WB 45 Котел Обезбеден со комора за согорување и метална решетка Висок..
107.700 MKD
без ДДВ: 102.571 MKD
BURNIT Сет на пелет PELL ECO 40 со WB Котел
Карактеристики за WB 40 Котел Обезбеден со комора за согорување и метална решетка Високо ефи..
94.700 MKD
без ДДВ: 90.190 MKD
BURNIT Сет на пелет PELL ECO 35 со WB Котел
Карактеристики за WB 35 Котел Обезбеден со комора за согорување и метална решетка Високо ефи..
90.000 MKD
без ДДВ: 85.714 MKD
BOSCH Котел сет за пелет 45 kW
Двостепена автоматика на работа со смален број на исклучувања / подолг работен век на греачот С..
163.500 MKD
без ДДВ: 138.559 MKD
BOSCH Котел сет за пелет 32 kW
Двостепена автоматика на работа со смален број на исклучувања / подолг работен век на греачот С..
136.250 MKD
без ДДВ: 115.466 MKD

За нас

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 год. во Скопје како фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација. Читај повеќе..

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2020.