Греење

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Алуминиумски радијатор за во купатило 600mm
Димензии - 600 x 860mm, 600 х 1152mm, 600 х 1488 Материјал - Алуминиум 3 меѓународни пат..
6.400 ден.
без ДДВ: 5.424 ден.
Алуминиумски радијатор за во купатило 500mm
Димензии - 500 x 860mm, 500 х 1152mm, 500 х 1488, 500 х 1740 Материјал - Алуминиум 3 меѓ..
6.400 ден.
без ДДВ: 5.424 ден.
Алуминиумски радијатор за во купатило 450mm
Димензии - 450 x 1152mm, 450 х 1488mm Материјал - Алуминиум 3 меѓународни патенти Секо..
7.200 ден.
без ДДВ: 6.102 ден.
KOTЕЛ НА ПЕЛЕТИ SM  ECO 70kW
Грејна квадратура - 600м2 Капацитет на резервоар - 205kg Потрошувачка - 7,8-14,2kg/h Ф120mm..
168.660 ден.
без ДДВ: 160.629 ден.
KOTЕЛ НА ПЕЛЕТИ SM  ECO 50kW
Грејна квадратура - 500м2 Капацитет на резервоар - 170kg Потрошувачка - 6,8-10,7kg/h Ф120mm..
126.100 ден.
без ДДВ: 120.095 ден.
KOTЕЛ НА ПЕЛЕТИ SM  ECO 35kW
Грејна квадратура - 300м2 Капацитет на резервоар - 130kg Потрошувачка - 2,9-7,1kg/h Ф80mm ..
110.520 ден.
без ДДВ: 105.257 ден.
Котел на пелет SM ECO BAUGER 33kW
Предности:         *Дизајн ..
101.210 ден.
без ДДВ: 85.771 ден.
Котел на пелет SM ECO BAUGER 25kW
Предности:         *Дизајн ..
94.000 ден.
без ДДВ: 79.661 ден.
Котел на пелети 40kW ALASKA DIECOTEC
Максимален волумен што може да загрева 350м2 Потрошувачка на електрична енергија 160-380w Дија..
151.200 ден.
без ДДВ: 128.136 ден.
Котел на цврсто гориво 50kW BAUGER
Челичните котли на цврсто гориво  BAUGER се наменети за загревање станбени и деловни згради, ка..
64.310 ден.
без ДДВ: 54.500 ден.
Котел на цврсто гориво 40kW BAUGER
Челичните котли на цврсто гориво  BAUGER се наменети за загревање станбени и деловни згради, ка..
59.100 ден.
без ДДВ: 50.085 ден.
Котел на цврсто гориво 35 kW BAUGER
Челичните котли на цврсто гориво  BAUGER се наменети за загревање станбени и деловни згради, ка..
54.210 ден.
без ДДВ: 45.941 ден.
Котел на цврсто гориво 30kW BAUGER
Челичните котли на цврсто гориво  BAUGER се наменети за загревање станбени и деловни згради, ка..
50.150 ден.
без ДДВ: 42.500 ден.
Bauger Дувалка на пелети 12kW
Грејна квадратура (m2) 60 Капацитет на резервоар (kg) ..
49.050 ден.
без ДДВ: 46.714 ден.
Bauger Дувалка на пелети 10kW
Грејна квадратура (m2) 50 ..
46.820 ден.
без ДДВ: 44.590 ден.
Bauger Камин на пелети 25kW
Капацитет на вода (L) 42 Грејна квадратура (m2) 16..
86.000 ден.
без ДДВ: 81.905 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Никола Парапунов 1/1-13 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка