ARISTON

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
ARISTON клима уред инвертер 3,5kW
*Фреон R32 *Енергетска класа А++ *Технологија 2D Инвертер *Компактибилен со KIT WI-FI ARIST..
25.900 ден.
без ДДВ: 21.949 ден.
ARISTON клима уред инвертер 5kW
*Фреон R32 *Енергетска класа А++ *Технологија 2D Инвертер *Компактибилен со KIT WI-FI ARIST..
49.800 ден.
без ДДВ: 42.203 ден.
ARISTON клима уред инвертер 7kW
*Фреон R32 *Енергетска класа А++ *Технологија 2D Инвертер *Компактибилен со KIT WI-FI ARIST..
59.900 ден.
без ДДВ: 50.763 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит NIMBUS PLUS S NET
Сплит верзија (NIMBUS PLUS S NET) Греење и ладење; За разлика од моделите COMPACT и FLEX, NIMBUS..
178.500 ден.
без ДДВ: 151.271 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит NIMBUS POCKET M NET
NIMBUS POCKET M е новата моноблок пумпа воздух/вода на ARISTON, која гарантира максимална едноставно..
159.300 ден.
без ДДВ: 135.000 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит со бојлер 180л COMPACT S NET
Сплит верзија (NIMBUS COMPACT S NET) Греење, ладење и топла санитарна вода во домот; Компактна..
258.600 ден.
без ДДВ: 219.153 ден.
Високо монтажен електричен бојлер ARISTON ANDRIS LUX 6 OR
ARISTON ANDRIS LUX 6 OR EU  МОДЕРЕН ДИЗАЈН од Умберто Палермо  Високомонтажен Бојлер за ..
3.720 ден.
без ДДВ: 3.153 ден.
Високо монтажен електричен бојлер ARISTON ANDRIS RS 10/3 EU
ARISTON ANDRIS RS 10/3 EU  МОДЕРЕН ДИЗАЈН од Умберто Палермо  Високомонтажен Бојлер за в..
3.600 ден.
без ДДВ: 3.051 ден.
Електричен бојлер ARISTON LYDOS ECO 100L V 2K EU
КАПАЦИТЕТ : 100 ЛИТРИВЛЕЗЕН НАПОН: 1,8 KWВРЕМЕ НА ЗАГРЕВАЊЕ НА 45 ° C ЗА 2 ЧАСA И 46 МИНУТИЕЛЕКТРОНС..
8.360 ден.
без ДДВ: 7.085 ден.
Електричен бојлер ARISTON LYDOS ECO 80L V 2K EU
 Капацитет 80л  MADE IN ITALY  2 КW  ЛЕД Интерфејс на предна страна  Те..
7.490 ден.
без ДДВ: 6.347 ден.
Електричен бојлер ARISTON LYDOS PLUS 80L V
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: БКАПАЦИТЕТ: 80 ЛМОЌНОСТ: 1,8 KWНАПОН: 230 VВРЕМЕ НА ЗАГРЕВАЊЕ: 2,11 Ч/ МИНМАКС. РА..
8.190 ден.
без ДДВ: 6.941 ден.
Електричен бојлер ARISTON LYDOS R 100L V EU
 Капацитет 100л  MADE IN ITALY  ЛЕД Интерфејс на предна страна  Емајлиран чел..
7.290 ден.
без ДДВ: 6.178 ден.
Електричен бојлер ARISTON LYDOS R 80L V EU
 Капацитет 80л  MADE IN ITALY  ЛЕД Интерфејс на предна страна  Емајлиран чели..
6.480 ден.
без ДДВ: 5.492 ден.
Електричен бојлер ARISTON PRO 1-R 50L
КАПАЦИТЕТ  50ЛМОЌНОСТ 2 КWЕМАЈЛИРАН ЧЕЛИЧЕН РЕЗЕРВОАР ТЕСТИРАН ДО 16 БАРИГОЛЕМА МАГНЕЗИУМСКА АН..
5.210 ден.
без ДДВ: 4.415 ден.
Електричен бојлер ARISTON PRO 1-R100L
КАПАЦИТЕТ 100ЛМОЌНОСТ 2 КWЕМАЈЛИРАН ЧЕЛИЧЕН РЕЗЕРВОАР ТЕСТИРАН ДО 16 БАРИГОЛЕМА МАГНЕЗИУМСКА АНОДАNA..
6.480 ден.
без ДДВ: 5.492 ден.
Електричен бојлер ARISTON PRO 1-R80L
КАПАЦИТЕТ 80ЛМОЌНОСТ 2 КWЕМАЈЛИРАН ЧЕЛИЧЕН РЕЗЕРВОАР ТЕСТИРАН ДО 16 БАРИГОЛЕМА МАГНЕЗИУМСКА АНОДАNAN..
5.410 ден.
без ДДВ: 4.585 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Никола Парапунов 1/1-13 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка