Климатизација

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит со бојлер 180л COMPACT 16,7kW
Сплит верзија (NIMBUS COMPACT S NET) Греење, ладење и топла санитарна вода во домот; Компактна..
381.500 ден.
без ДДВ: 323.305 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит NIMBUS PLUS 16,7kW
Сплит верзија (NIMBUS PLUS S NET) Греење и ладење; За разлика од моделите COMPACT и FLEX, NIMBUS..
309.000 ден.
без ДДВ: 261.864 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит NIMBUS POCKET 16,7kW
NIMBUS POCKET M е новата моноблок пумпа воздух/вода на ARISTON, која гарантира максимална едноставно..
270.000 ден.
без ДДВ: 228.814 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит NIMBUS POCKET 11kW
NIMBUS POCKET M е новата моноблок пумпа воздух/вода на ARISTON, која гарантира максимална едноставно..
182.000 ден.
без ДДВ: 154.237 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит со бојлер 180л COMPACT 11kW
Сплит верзија (NIMBUS COMPACT S NET) Греење, ладење и топла санитарна вода во домот; Компактна..
283.000 ден.
без ДДВ: 239.831 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит NIMBUS PLUS 11kW
Сплит верзија (NIMBUS PLUS S NET) Греење и ладење; За разлика од моделите COMPACT и FLEX, NIMBUS..
219.000 ден.
без ДДВ: 185.593 ден.
ARISTON клима уред инвертер 7kW
*Фреон R32 *Енергетска класа А++ *Технологија 2D Инвертер *Компактибилен со KIT WI-FI ARIST..
66.700 ден.
без ДДВ: 56.525 ден.
ARISTON клима уред инвертер 5kW
*Фреон R32 *Енергетска класа А++ *Технологија 2D Инвертер *Компактибилен со KIT WI-FI ARIST..
55.000 ден.
без ДДВ: 46.610 ден.
ARISTON клима уред инвертер 3,5kW
*Фреон R32 *Енергетска класа А++ *Технологија 2D Инвертер *Компактибилен со KIT WI-FI ARIST..
28.500 ден.
без ДДВ: 24.153 ден.
Фенкојлер FLAT S
*Ногарките и термостатот не се вклучени во цената  FLAT S од Galletti претставува нова генер..
18.070 ден.
без ДДВ: 15.314 ден.
Фенкојлер ESTRO FL
  *Ногарките и термостатот не се вклучени во цената ESTRO е најкомплетната палета на фенк..
16.470 ден.
без ДДВ: 13.958 ден.
Клима инвертер Daikin Sensira FTXC/B 6 kW NEW
Дискретен и стилски панел кој лесно се вклопува во ѕидот и одговара на секој декор на ентериерот ..
88.500 ден.
без ДДВ: 75.000 ден.
Фенкојлер GALLETTI ART-U
Класа, елеганција, технологија, функционалност; тука е моделот ART-U, фенкојлерите на GALLETTI што п..
35.490 ден.
без ДДВ: 30.076 ден.
Стоечка клима уред инвертер SKYLINE
Energy saving: Клима уредот SKYLINE обезбедува максимална моќност со најниска моќност на потрошувачк..
165.000 ден.
без ДДВ: 139.831 ден.
Клима уред инвертер 6,6kW SKYLINE
Energy saving: Клима уредот SKYLINE обезбедува максимална моќност со најниска моќност на потрошувачк..
64.900 ден.
без ДДВ: 55.000 ден.
Клима уред инвертер 5,5kW SKYLINE
Energy saving: Клима уредот SKYLINE обезбедува максимална моќност со најниска моќност на потрошувачк..
49.900 ден.
без ДДВ: 42.288 ден.
Врз основа на 1 оценки.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2022.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка