Котли на пелети

Подобри го барањето

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Прибор за сет на пелет BOSCH
Во приборот спаѓаат следниве елементи - Горилник комплет со полжав - Резервоар 190л - Врата..
85.900 ден.
без ДДВ: 72.797 ден.
Бренер на пелети PELL ECO 55 kW
BURNIT PELL ECO 55 Просечна потрошувачка на струја ~ 400 W Напојување  230 AC/50 H..
58.000 ден.
без ДДВ: 55.238 ден.
Бренер на пелети PELL ECO 35 kW
BURNIT PELL ECO 35 Просечна потрошувачка на струја ~ 400 W Напојување  230 AC/50 H..
38.000 ден.
без ДДВ: 36.190 ден.
BURNIT Сет на пелет PELL ECO 55kW со WBS Котел 50kW
Карактеристики за WBS 50 Котел Обезбеден со комора за согорување и метална решетка Високо еф..
112.000 ден.
без ДДВ: 106.667 ден.
BURNIT Сет на пелет PELL ECO 55kW со WBS Котел 40kW
Карактеристики за WBS 40 Котел Обезбеден со комора за согорување и метална решетка Висо..
97.000 ден.
без ДДВ: 92.381 ден.
BURNIT Сет на пелет PELL ECO 35kW со WBS Котел 40 kW
Карактеристики за WBS 40 Котел Обезбеден со комора за согорување и метална решетка Високо еф..
89.000 ден.
без ДДВ: 84.762 ден.
BURNIT Сет на пелет PELL ECO 35 kW со WBS котел 30 kW
Карактеристики за WBS 30 Котел + 35 kW Pell ECO горилник + резервоар FH 500 КОТЕЛ WBS ..
83.000 ден.
без ДДВ: 79.048 ден.
BOSCH Котел сет за пелет 45 kW
Двостепена автоматика на работа со смален број на исклучувања / подолг работен век на греачот С..
165.300 ден.
без ДДВ: 140.085 ден.
BOSCH Котел сет за пелет 32 kW
Двостепена автоматика на работа со смален број на исклучувања / подолг работен век на греачот С..
133.900 ден.
без ДДВ: 113.475 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.