Котли

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Електричен котел - моноблок со Giacomini елементи 9kW-36kW
Електричен котел Алес моноблок со Giacomini елементи. Како кај обичните котли така и овие имаат т..
23.850 MKD
без ДДВ: 20.212 MKD
Електричен котел 9 kW - 36 kW
Електричниот котел Алес има тристепен (капиларен или дигитален) регулационен термостат, кој ги вклуч..
11.000 MKD
без ДДВ: 9.322 MKD
Бренер на пелети PELL ECO 55 kW
BURNIT PELL ECO 55 Просечна потрошувачка на струја ~ 400 W Напојување  230 AC/50 H..
49.700 MKD
без ДДВ: 47.333 MKD
Бренер на пелети PELL ECO 35 kW
BURNIT PELL ECO 35 Просечна потрошувачка на струја ~ 400 W Напојување  230 AC/50 H..
36.200 MKD
без ДДВ: 34.476 MKD
Прибор сет на пелет 40kW
Прибор сет на пелет 40kW Во сетот спаѓаат;  Горилник комплет со полжав Резервоар - 1..
96.700 MKD
без ДДВ: 92.095 MKD
Прибор сет на пелет 27kW
Прибор сет на пелет 27kW Во сетот спаѓаат;  Горилник комплет со полжав Резервоар - 1..
85.200 MKD
без ДДВ: 81.143 MKD
-12%
BURNIT Pell Easy 35 kW котел на пелети
Еколошки и високо ефикасен котел на пелети за греење на мали и средни простории. Дизајниран е за..
110.000 MKD125.000 MKD
без ДДВ: 104.762 MKD
Котел на цврсто гориво Bosch 45 kW
  Рамномерна моќност, стабилна температура во куќата и поголем степен на искористеност ..
68.800 MKD
без ДДВ: 58.305 MKD
Котел на цврсто гориво Bosch 32 kW
  Рамномерна моќност, стабилна температура во куќата и поголем степен на искористеност ..
52.850 MKD
без ДДВ: 44.788 MKD
Burnit WB Котли на дрва 50 kW
Технички карактеристики: Капацитет на греење - 20 kW Висина - 1145mm/ Ширина - 624mm/ Д..
52.400 MKD
без ДДВ: 44.407 MKD
Burnit WB Котли на дрва 40 kW
Технички карактеристики: Капацитет на греење - 20 kW Висина - 1145mm/ Ширина - 624mm/ Д..
49.000 MKD
без ДДВ: 41.525 MKD
Burnit WB Котли на дрва 30 kW
Технички карактеристики: Капацитет на греење - 20 kW Висина - 1145mm/ Ширина - 524mm/ Д..
43.800 MKD
без ДДВ: 37.119 MKD
Burnit WB Котли на дрва 25 kW
Технички карактеристики: Капацитет на греење - 20 kW Висина - 1145mm/ Ширина - 464mm/ Д..
41.700 MKD
без ДДВ: 35.339 MKD
Burnit WB Котли на дрва 20 kW
Технички карактеристики: Капацитет на греење - 20 kW Висина - 1145mm/ Ширина - 464mm/ Д..
36.400 MKD
без ДДВ: 30.847 MKD

За нас

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 год. во Скопје како фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација. Читај повеќе..

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2020.